Ben jij een fervent tennisser? Dan mag het huren van een tennisbaan uiteraard niet ontbreken. Echter is de ene tennisbaan de andere niet. Een tennisbaan huren kan je bij diverse tennisverenigingen doen. Bij veel verenigingen moet je lid zijn om de baan te kunnen huren. Dit heeft er mee te maken dat leden dan voorrang krijgen op de huur. Toch is het niet altijd een vereiste om lid te zijn van een tennisvereniging om een baan te willen huren. Dat maakt het mogelijk om dus ook zonder lidmaatschap een baan te huren. Een vrijblijvende vorm van tennissen dus, zonder dat je vast zit aan een maandelijkse of jaarlijkse contributie.

Tennisbaan huren

Tennissen op het moment dat het jou uitkomt. Dat is de ideale uitkomst die het huren van een tennisbaan mogelijk maakt. Zo kan jij dus zelf met jouw tennismaatje afspreken om op een bepaald tijdstip te gaan tennissen. Stel bijvoorbeeld dat jij om de week op zaterdagochtend van tien tot elf wilt tennissen, dan ken je eenvoudig een tennisbaan huren voor een langere periode. Dan weet je zeker dat er een baan vrij is op het moment dat jij arriveert op de tennisvereniging. Zo sta je dus nooit voor verrassingen, maar weet je zeker dat je kunt gaan tennissen.

’t Delftse Hout

Een tennisvereniging die diverse tennisbanen verhuurt is tennisvereniging ’t Delftse Hout aan de rand van Delft. Deze tennisvereniging grenst aan een natuurgebied en is bij uitstek een prachtige locatie om heerlijk een balletje te slaan. Je kunt hier vrijblijvend een tennisbaan huren, zodat jij lekker op jouw moment kunt komen tennissen. Wil jij dus een baan huren om te komen tennissen, doe dit dan online en gemakkelijk bij tennisvereniging ’t Delftse Hout. Wil je meer informatie over het huren van een tennisbaan of contact met de tennisvereniging? Dit kan je vrijblijvend doen.