Gratis Links Plaatsen Algemeen Ben je opzoek naar een rijschool in Den Haag?

Ben je opzoek naar een rijschool in Den Haag?

Ben je pas 18 jaar geworden en ben je opzoek naar een goede Rijschool Den Haag en omgeving, autorijschool Metro geeft de mogelijkheid om je rijbewijs op een leuke en leerzame wijze te behalen. Waar alles voor jou individueel en stapsgewijs uitgelegd wordt. Wacht dan niet langer en neem contact op met ons. We hebben nu nog veel aanbiedingen en voordelen van theorie materiaal tot aan praktijklessen, studenten krijgen bij altijd 10% studentenkorting.

Proefrijlessen

Je kunt altijd een gratis vrijblijvend proefrijles aanvragen en kijken of het jou allemaal bevalt. Tijdens de proefrit krijg je informatie welke mogelijke lespakketten er zijn en hoeveel het gaat kosten. De instructeur zult je advies geven welke lespakket voor jou het best geschikt is. Autorijlessen Den Haag biedt viertal lespakketten aan van gevorderd tot aan beginner. Je krijgt bij ons een vaste instructeur omdat dat goed is voor je vordering van jou rijlessen zo weet de instructeur hoe ver je aan toe bent met de lessen. Een les is altijd berekent op een volle les uur van 60 min, Je kunt uiteraard in overleg ook 120 min of langer lessen.

examen-garantie

Wij hebben heel veel vertrouwen in onze beginnende bestuurders en de lesmethoden die wij gebruiken, Daarom bieden wij bij onze beginners lespakketten ook een herexamen. Zo kan je op ons kosten een herexamen doen als je eerste keer niet mocht slagen. Je betaalt hiervoor niet meer dan de afgesproken pakket prijs en je krijgt nog een kans om jezelf te bewijzen.
Spoed-rijlessen


Wil je sneller slagen? Wij geven ook spoedrijlessen! De kosten voor het spoedcursussen zijn net veel als reguliere autorijlessen. Het is bij ons mogelijk om in 12, 15, 18 dagen al je rijbewijs te behalen! Dit is een goeie alternatief als je snel je rijbewijs nodig hebt. Om de spoedrijlessen mogelijk te maken is het belangrijk dat je de theorie met succes afrond zodat je snel mogelijk praktijk examen mag doen.

Autorijschool Metro