Gratis Links Plaatsen Algemeen,Eten en Drinken Diverse theesmaken aan de thee bar

Diverse theesmaken aan de thee bar


portfolio-thee-verse-iced-teas-min

Voor alle theeliefhebbers, die zullen begrijpen wat ik bedoel. Er is niets lekkerder dan een heerlijke kop hete thee met een heerlijk smaakje erin. Er zijn zo veel verschillende theesoorten, maar uiteindelijk heeft ieder zo zijn eigen favoriete smaak. In een thee bar kan je zeer uiteenlopende thee soorten proeven. De theesoorten die beschikbaar zijn in de thee bar zijn hieronder allemaal op een rijtje gezet.

Zomerkruiden

Een bijzonder smakelijke thee met een vleugje gember en ananas. Samengesteld uit brandnetelblad, maté, appel, ginseng, koningskers, aardbeienblad en aroma’s.

Bloesemthee Papaja-Mango-Peer

Een verrassend heerlijke witte thee met veel smaak, bestaande uit papaja, mango, pepertjes, peer en goud-, rode rozen- en korenbloembloesems.

Bamboevruchten

Een adembenemende verrassing van fluweelzachte zuur arme bamboe vruchten compositie. De vele stukjes fruit bieden een milde en licht noot achtige bamboe een uniek fruitig accent. Hieraan toegevoegd zijn ananas, appel, bamboeblad, witte thee aroma en goudbloembloesem.

Kruidige Maté

Dit is een Zuid-Amerikaanse nationale drank met guarana. Dit is een caffeïne houdende en opwekkende drank. Door een combinatie van frisse kruiden en een subtiele smaak van maté, past dit alles perfect bij elkaar. De ingrediënten van deze thee zijn groene maté, lemongrass, pepermunt, appel, saffloerbloesem, citroenschil, malva bloesem en natuurlijke aroma.

Avondrust

De rustgevende kruiden maken dat je heerlijk in slaap kunt vallen. Door een samenstelling van diverse kruiden zal deze thee zorgen voor ontspanning. Drink het dagelijks, zodat je kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

Bloesem en Fruit

Witte thee met zachte fruitsmaak van citroen en lychee met een bloemige afdronk.

Thee bar Baristacompany

Ben jij benieuwd naar een of meerdere van deze exotische theesmaken? Dan doe je er goed aan om deze thee bar te huren. De thee bar kan op locatie komen, zodat je van alle smaken kunt genieten. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de Barista Company!