Gratis Links Plaatsen Algemeen Geiser onderhoud Gelderland

Geiser onderhoud GelderlandDe geiser vormt een belangrijk onderdeel in de woning. Hiermee wordt uw woning voorzien van warm water. Regelmatig onderhoud is belangrijk: dit verhoogt de veiligheid in huis. Bovendien bespaart u hiermee op de energierekening. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van periodiek onderhoud.

We onderscheiden verschillende soorten geisers. De keukengeiser en badgeiser komen veel voor, maar ook de ventilatorgeiser is een veelgebruikt type. De open gasgestookte geiser onttrekt voor de verbranding lucht uit de ruimte. Een optimale ventilatie is daarom erg belangrijk. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de werking van de geiser gecontroleerd. Ook wordt bekeken of de ventilatie voldoende is. Hiermee worden gevaarlijke situaties als een koolmonoxidevergiftiging voorkomen.

Een hoger rendement met periodiek onderhoud

Een geiser is in verbruik goedkoper dan een voorraadtoestel. Daarnaast kan de geiser een onbeperkte hoeveelheid water leveren. U haalt het hoogste rendement van uw geiser wanneer deze regelmatig wordt onderhouden.

  • Tijdig onderhoud met het service- en onderhoudsabonnement
  • Hoger rendement van uw geiser
  • Vermijden van onveilige situaties als een koolmonoxidevergiftiging

Kies voor zekerheid met het onderhoudsabonnement

Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van regelmatig onderhoud. Alle onderdelen van de geiser worden zorgvuldig gecontroleerd. Dit geldt zowel voor de open als de gesloten geiser. Hiermee vermindert u de kans op storingen. Wanneer er zich toch een storing voordoet dan is CV Installateurs Gelderland 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. De gecertificeerde monteur komt snel bij u langs. De storing wordt vakkundig verholpen. Ook kunt u vertrouwen op eerlijk advies.

CV Installateurs Gelderland