Gratis Links Plaatsen Algemeen,Lifestyle Goud & Brons voor Sportschool Apeldoorn

Goud & Brons voor Sportschool Apeldoorn


Traditioneel-Shaolin-Kungfu-logo-definitief-1-300x250

HOENSBROEK – Shaolin Kungfu Apeldoorn heeft met Milan Wijgman het goud binnen gehaald op het Haojie Wu Shu kampioenschap te Hoensbroek.

Het Haojie Kampioenschap is een toenrooi voor de Chinese vechtsporten en is internationaal van karakter, veel scholen uit het binnen en buitenlands deden mee in de traditionele of de moderne Wu Shu cetegorie. Shaolin Kungfu Apeldoorn had een team van 5 deelnemers dit keer. Niet heel erg groot maar toch wederom weer een goed resultaat met de gouden medaille door Milan. Verder pakte Douwe R Geluk uit Apeldoorn in de categorie wapenbeheersing het brons. Er waren ook 2 vierde plaatsen en een laatste plaats behaald door de He Yong Gan school uit Apeldoorn.

Het Wu Shu of Kungfu heb je in vele stijlen en in vele vormen. Mooi om te zien is hoe deze stijlen bij elkaar komen op grote toernooien als dit zoals georganiseerd door Hoyer. Erg veel scholen, veel publiek, een prettige sfeer en een mooi aangeklede hal zijn de basis ingerdienten voor dit prachtige toernooi geweest.

Het was een goed toernooi dat tot in de puntjes georganiseerd was door Loe Hoyer en daarmee is het voor scholen zeerzeker de moeite waard om weer terug te komen. De He Yong Gan sportschool uit Apeldoorn zal ook weer in 2018 alle Hoyer toernooien aandoen en de anderen die er zijn. Heeft u ook interesse in Chinese vechtsport neem dan eens een kijkje op de website: http://www.shaolin-vechtkunst.nl

Martial Arts Vechtsport Apeldoorn / Shaolin Kungfu school is een school waar je Traditioneel Shaolin Kungfu, Tai Chi Chuan en Moderne Vechtsport en Zelfverdediging kunt leren. Wij zijn een rijkserkende Shaolin Kungfu School en wij zijn gevestigd in Apeldoorn. Ook zijn wij aangesloten bij de Shaolin Bond Nederland (SBN) daardoor zijn we rijkserkend door het NOC*NSF.