Zoekmachine optimalisatie is eigenlijk vrij kort samen te vatten. Het omvat namelijk het beter vindbaar maken van een website in de natuurlijke, ook wel organische, zoekresultaten in zoekmachines zoals Google en Bing. Wanneer een website voor alle zoekmachines geoptimaliseerd is, is de kans groot dat een website hoog in Google komt. Uiteindelijk is het doel van SEO bouwers zoals BeginOnline om een website op pagina 1 te krijgen, aangezien hier het meeste internetverkeer uit kan ontstaan. Op basis van voor een website relevante zoekwoorden, wordt een website geoptimaliseerd door onder andere alle teksten op de statische pagina’s aan te passen en het design van de website te optimaliseren.

Een volledig zoekmachine geoptimaliseerde website zorgt vrijwel altijd voor significant meer webverkeer, wat voor websites resulteert in een hogere online omzet. Want een bezoeker komt én blijft niet alleen op uw website omdat uw website er zo goed uit ziet. Een bezoeker moet uw website wel gemakkelijk kunnen vinden, en daar zorgen wij voor.

Al onze SEO gerelateerde opdrachten worden volgens de Google richtlijnen uitgevoerd. Dit doen wij omdat 99 procent van de internetgebruikers Google gebruikt als zoekmachine. Tevens lijken de Google richtlijnen erg op de richtlijnen van Bing.

Wat heeft u aan zoekmachine optimalisatie?

Zoals u waarschijnlijk al gelezen heeft, wordt door middel van zoekmachine optimalisatie uw website beter vindbaar voor uw potentiële en huidige klanten. Wanneer meer potentiële klanten uw website kunnen vinden, kan dit resulteren in een hoger aantal leads en een hogere omzet.

Zoekmachine optimalisatie van BeginOnline internet marketing is er op ingericht om uw website op een natuurlijke manier hoger in de organische zoekresultaten van Google te krijgen. Zoekmachine advertising (Google AdWords), wat zich uitsluitend op de korte termijn resultaten richt, is vooral voor wanneer u direct resultaat wilt zien. Doordat de structuur van uw website door de optimalisering van uw website design en content geoptimaliseerd wordt, is uw investering veel langer effectief.


Met de zoekmachine marketing van BeginOnline bereikt u:

  • Significant meer conversie dan voorheen
  • Een toenname van relevante bezoekers
  • Een prominente plaats in de organische zoekresultaten van Google
  • De naamsbekendheid van uw organisatie, product of dienst neemt drastisch toe doordat u makkelijker gevonden wordt
  • Uw bedrijf krijgt een betrouwbaarder en hoogwaardiger imago doordat uw bedrijf zich hoog in de zoekresultaten bevindt