Wilt u meer weten om uw voertuig op locatie te laten ontdoen van schade? Dan bent u bij De Vos Autoschade aan het juiste adres! Zij zijn gespecialiseerd in het repareren en herstellen van schadeauto’s en weten alles af op het gebied van voertuigen.

Ze zijn met name gespecialiseerd in fysieke schadeherstel en kunnen het onzichtbaar herstellen. U zult dus nooit een kleurverschil zien bij het herstel van lakschade! Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en is het snel gebeurd. Daarom is goed en snel herstel vaak gewenst en zorgen zij daar ook graag voor.

Schadeauto’s werkzaamheden

De Vos Autoschade biedt diverse werkzaamheden om uw voertuig te herstellen naar een nieuwstaat. Met meer dan 40 jaar aan ervaring in de autobranche en echt specialisten in het vak in dienst zijn ze een betrouwbare partij. Daarnaast wordt het personeel doorgaans geschoold en kunnen zij vrijwel iedere auto verzorgen! De kennis en ervaring die zij hebben waarborgt de kwaliteit die zij leveren in combinatie met hun top service!

De werkzaamheden die zij uitvoeren om schadeauto’s te repareren betreffen: Spotrepair, het polijsten van krassen, sterreparaties, uitdeuken (zonder te spuiten) en het verwijderen van vreemde geurtjes. Daarnaast kunnen zij diverse werkzaamheden ook op locatie uitvoeren.

Reparatie op locatie

Schadeauto’s op locatie laten herstellen is een echte specialiteit van de Vos Autoschade. Hiervoor hebben zij speciale apparaten aangeschaft om dit te kunnen realiseren. Zo kunnen zij ook SpotRepair bij u thuis uitvoeren met een onverminderd resultaat! De techniek maakt het namelijk mogelijk enkel het deel met beschadiging te behandelen. Zo hoeft niet uw complete voertuig onder handen genomen te worden, dat bespaart natuurlijk enorm in de kosten!

De voordelen hiervan zijn dus dat u de deur niet uit hoeft, alleen het beschadigde deel behandelt hoeft te worden en dat de reparatie een stuk sneller is!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die De Vos Autoschade voor schadeauto’s biedt? Op de website vindt u veel informatie en ook telefonisch staan zij u graag te woord!