Gratis Links Plaatsen Algemeen Schoonmaakservice specialisaties en overige diensten.

Schoonmaakservice specialisaties en overige diensten.

Schoonmaakbedrijf Vidia is een flexibel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf, het gaat bij ons niet om klakkeloos schoonmaken want wij gaan een stap verder dan de meeste schoonmaakbedrijven. Goede kwaliteit en betrokkenheid bij uw bedrijf staan bij ons voorop. De zorg voor uw pand moet behalve vakkundig, ook betrouwbaar en optimaal zijn.

Optimaal resultaat komt natuurlijk alleen tot stand in goed overleg met u. Daarom heeft u bij ons altijd een vast contactpersoon waar u terecht kunt met al uw vragen, wensen of suggesties. Zelfs buiten kantooruren is uw contactpersoon voor u bereikbaar. Bovendien heeft elk project vaste schoonmaaksters.

Goede kwaliteit is een vereiste, we zijn dan ook continu bezig deze te verbeteren. Elk project wordt geleid door een projectleidster. Daarnaast controleert de kwaliteitsinspecteur ook regelmatig de projecten.Dat is de service die wij u geven. Met personeel, dat goed is opgeleid, zowel in het schoonmaakvak als in het contact met de klant. Wij werken en denken met u mee, om van uw werkomgeving het visitekaartje van uw organisatie te maken.

Kortom: Wij bieden u een samenwerking op basis van goede communicatie, vertrouwen en hoogstaand schoonmaakonderhoud. Schoonmaakbedrijf Vidia