Je bent op zoek naar de leukste traptractor voor je zoon of dochter, maar de plaatselijke speelgoedwinkel heeft maar 5 of 6 modellen op voorraad? Een traptractor kopen kan ook prima online.

De keuze is reuze en de prijzen zijn vaak scherper dan in de winkel.

Traptractor kopen online

Online kopen: Makkelijk, snel en veilig

Je word altijd opgelicht, je betaalt en krijgt niets thuisgestuurd, criminelen halen je bankrekening leeg… Er doen nogal wat fabels de ronde over online shoppen, vooral onder mensen die niet opgegroeid zijn met het internet en zich er niet in verdiepen.

Online shoppen is echter zéér veilig en heel makkelijk. Als koper word je heel goed beschermd.

Let er bij een webwinkel wel op of alles betrouwbaar overkomt. Heeft de webwinkel een keurmerk? Wat zijn de betaalmogelijkheden? Webwinkels zijn verplicht minimaal 14 dagen retourrecht aan te bieden.

 

Traptractor kopen online

Als je op zoek bent naar een traptractor, ben je op zoek naar iets specifieks. De traptrekker moet bij je zoon of dochter passen. Het nadeel van online kopen is dat je het artikel niet ‘echt’ ziet. Van een foto is het soms moeilijk inschatten welke maat of kleur een artikel precies heeft. Koop daarom bij een webwinkel die duidelijk uitleg geeft en duidelijke afbeeldingen bij de traptractoren gebruikt.

Dingen om op te letten:

  • Voor welke leeftijd is de traptractor?
  • Welke kleur heeft de traptractor?
  • Is de tractor een replica van een ‘echt’ merk?
  • Welk merk produceert de traptractor?

Een aanrader is de website van BuitenspeelGigant. Zij zijn specialist op het gebied van traptractoren. BuitenspeelGigant verkoopt 2 merken, maar wel de 2 marktleiders. Falk en Rolly Toys.

Op hun website filter je eenvoudig de traptractor die jij wil met verschillende filters; Leeftijd, kleur, merk en ‘echt’ merk.

 

BuitenspeelGigant is aangesloten bij Webwinkelkeur Keurmerk. Webwinkelkeur staat voor extra zekerheid voor de klanten. Een webwinkel die aangesloten is bij Webwinkelkeur moet aan strenge eisen voldoen en de naleving daarvan wordt gecontroleerd door het keurmerk.

 

Kortom: Een traptractor kopen doe je online. Je hebt er meer keus dan in de winkel, net zoveel zekerheid en garantie. Ook hoef je er niet voor de deur uit, want ze worden gewoon bij je thuis bezorgd.