Gratis Links Plaatsen Algemeen Trouwlocatie Gouda

Trouwlocatie Gouda


gasterijvergeer.nl

Wilt u binnenkort ten huwelijk treden en bent u op zoek naar de perfecte trouwlocatie Gouda om dit te vieren? Dan bent u bij Gasterij Vergeer aan het juiste adres! Bij hen kunt u, uw complete huwelijksdag vieren. Zo bent u van uw zorgen ontdaan en voorzien van alle gemakken onder één dak!

Met een ruime 45 jaar met bakken aan ervaring op het gebied van de organisatie van huwelijksfeesten. Zo zorgt gasterij Vergeer ervoor dat uw huwelijksdag onvergetelijk zal wezen. In dit artikel vertel ik u graag meer over de mogelijkheden en de locatie.

Een officiële trouwlocatie Gouda

Gasterij Vergeer is een door de gemeente aangewezen trouwlocatie. Dit betekend dat het huwelijk officieel voltrokken kan worden op deze locatie. Dit gebeurt dan uiteraard door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Na het officiële gedeelte van de ceremonie kan uw feest direct van start gaan en losbarsten. Uw complete huwelijksdag kan bij Gasterij Vergeer ingevuld worden zoals u wilt. Zij adviseren u graag in de mogelijkheden en denken actief met u mee over de beste invulling van uw dag. Zo staat u er niet compleet alleen voor!

Diner en Receptie

Na het houden van de ceremonie is het prettig even lekker tot rust te komen. Het maken van de foto’s en de felicitaties kunnen immers vermoeiend zijn en moeten niet onderschat worden. Bij Gasterij Vergeer kunt u heerlijk bijkomen onder het genot van een heerlijk diner. Hiervoor kunt u zelf het menu samenstellen of kiezen uit de verschillende huwelijksdiners en buffetten.

Als trouwlocatie Gouda is Gasterij Vergeer ook een perfecte locatie voor de receptie. Bent u tijdens uw huwelijks dag op diverse plekken voor de ceremonie en het diner? Dan is Gasterij Vergeer de perfecte locatie voor de receptie. Ook als u het feest op één locatie wilt vieren. Zo komen uw gasten niks te kort en is de complete catering zorgeloos geregeld.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoek dan de website of neem gerust even contact op!