Gratis Links Plaatsen Huis en Tuin Franse boomschors kopen?

Franse boomschors kopen?

Bent u ook op zoek om een tuin efficiënter en meer onderhoudsvriendelijk in te richten? Dan is Franse boomschors zeker en vast iets om te overwegen! Het is 100% natuurlijk en wordt voornamelijk gerecupereerd van houtverwerkende bedrijven die de schors niet kunnen gebruiken. U kent het vast en zeker wel; dat terugkerend onkruid tussen al uw planten en bloemen.. ieder jaar weer opnieuw vergt het tijd en moeite om het weer een beetje toonbaar te maken nietwaar? Met Franse boomschors gaan veel van deze problemen van de baan. Uw tuinperken zien er snel weer fris en goed onderhouden uit! Boomschors heeft een aantal voordelen die niet te onderschatten zijn:

Franse Boomschors

Franse boomschors wordt als bodembedekker vaak decoratief gebruikt in de tuin, maar op bijvoorbeeld wandelpaden of speelpleinen kan deze schors ook perfect dienst doen. Doordat het grotere en bijgevolg vastere stukken zijn, gaat deze boomschors langer mee dan andere soorten. Franse schors composteert dus trager dan bijvoorbeeld Naaldhout of Sylvester Boomschors.

Hoe Franse Boomschors het best gebruiken.


De Franse Boomschors in een laag van ongeveer 5 à 7 cm aanbrengen bij voorkeur op anti worteldoek. Door boomschors te gebruiken spaart u heel wat tijd uit. U hoeft namelijk niet meer die lastige karweien te doen om uw tuin een beetje toonbaar te houden. Voor volumes boven de 5 m³ gebeurt het transport met een kleine vrachtwagen.