Gratis Links Plaatsen Huis en Tuin Gratis advies cv-ketel

Gratis advies cv-ketel


Voor gratis advies kunt u vertrouwen op CV Installateurs Gelderland. Uw thuissituatie wordt bekeken en samen zal besproken worden wat voor u de best passende oplossing is.

Wanneer uw cv-ketel aan vervanging toe is dan wilt u graag deskundig advies. De aanschaf van een nieuwe ketel doet u niet zomaar: het is belangrijk om alle voor-en nadelen tegen elkaar af te wegen. Voor gratis advies kunt u vertrouwen op CV Installateurs Gelderland. Uw thuissituatie wordt bekeken en samen zal besproken worden wat voor u de best passende oplossing is.

Er zijn veel verschillende typen en modellen cv-ketels. De cv-ketel verwarmt uw woning en voorziet u van warm stromend water. Het is belangrijk om hierin de juiste keus te maken. Dit hoeft u niet alleen te doen, want van CV Installateurs Gelderland kunt u eerlijk advies verwachten. Dit geldt ook voor de installatie van uw nieuwe ketel. De gecertificeerde monteur bekijkt welke ketel in de stookruimte geplaatst kan worden. Er zijn diverse mogelijkheden voor de aanschaf van een nieuwe ketel. Zowel kopen als huren is mogelijk, maar ook leasen is een optie.

 

Moderne cv-ketels voor uw woning

CV Installateurs Gelderland selecteert de beste ketels. Zo bent u verzekerd van optimale warmte en comfort. Het voordelige onderhoudscontract garandeert periodiek onderhoud. Dit is belangrijk voor zowel nieuwe als oudere ketels.

  • Gratis deskundig advies over nieuwe cv-ketels
  • Verschillende opties met betrekking tot huren, kopen of leasen
  • Service- en onderhoudscontract met periodiek onderhoud en hulp bij storingen

 

Meer zekerheid met het adviesgesprek

Dankzij het gratis adviesgesprek weet u wat u van uw nieuwe ketel kunt verwachten. Deze wordt op uw specifieke behoeften en wensen aangepast. Tijdens het gesprek worden ook de mogelijkheden met betrekking tot de aanschaf en het onderhoud besproken. Met het onderhoudsabonnement wordt uw cv-ketel periodiek gecontroleerd. Bij storingen is de monteur 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Maak een afspraak voor het gratis adviesgesprek.