Linkbuilding, één van de belangrijkste factoren voor een succesvolle toepassing van zoekmachine optimalisatie. Een cruciaal onderdeel waarmee een zoekpositie van een website in de organische zoekresultaten bepaald kan worden.

Door linkbuilding op een correcte manier toe te passen, kan binnen korte tijd de zoekpositie verbeterd worden. Want linkbuilding zorgt er niet alleen voor dat uw website bij meer ‘surfers’ bekend wordt, maar zorgt ook dat er door de toename van verwijzingen naar uw website uw zoekpositie sterker en sterker wordt. Dit komt omdat Google een signaal krijgt dat uw website meer bezocht wordt, wat een belangrijke factor voor de positiebepaling van het Google Algoritme is.

Hoe wij te werk gaan

BeginOnline Internet Marketing kan zich met recht een ware linkbuildingexpert noemen doordat wij al jarenlang vele bedrijven online succesvoller maken door, onder andere, de toepassing van linkbuilding. Wij houden ons continu bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van linkbuilding, wat ervoor zorgt dat wij ook de nieuwste toevoegingen aan het algoritme van Google door en door kennen.

Wij geven u daarom advies welke stappen er genomen moeten worden om uw linkprofiel voor Google te optimaliseren. Als basis van dit linkbuilding profiel, ontwikkelen wij voor u een BeginOnline Link-to-Build report. Aan de hand van dit report kunt u zelf zien wat er moet gebeuren om door middel van linkbuilding uw website te optimaliseren. Tevens kunt u lezen wie uw concurrenten binnen Google zijn en welke positie u ten opzichte van uw concurrenten heeft. Ons Link-to-Build report dient ook als de leidraad voor onze linkbuilding campagne.

Een linkbuilding campagne bij BeginOnline Internet Marketing

BeginOnline Internet Marketing merkt dat een linkbuilding campagne op de lange termijn voor de meest vruchtbare resultaten zorgt. Door handmatig kwalitatieve en relevante backlinks naar uw website te generen kunnen wij u uw zoekpositie zo lang mogelijk vasthouden. De invulling van een linkbuilding campagne is volledig afhankelijk van uw specifieke situatie. Wij stemmen onze campagnes namelijk af op de meso omgeving waar uw bedrijf zich in bevindt. Zo kunnen wij het maximale uit uw investering halen.

Linkbuilding bij BeginOnline Internet Marketing

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten, en daarom willen wij u ook als mogelijk toekomstige klant nu al informeren van welke voordelen u kunt genieten. U kunt namelijk;

  • Gebruik maken van onze persoonlijke Link-to-Build reports waarmee u precies kunt zien wat er moet gebeuren om uw website een goede zoekpositie te bezorgen
  • Uw volledige linkbuilding campagne laten verzorgen door de zeer ervaren linkbuilders van BeginOnline Internet Marketing
  • Direct een passend advies ontvangen afgestemd op uw omgeving waar u ook echt wat aan heeft
  • Ook al uw andere zoekmachine marketing werkzaamheden uit handen geven en door ons laten uitvoeren
  • Ook als u liever zelf aan de slag gaat met linkbuilden, kunt u bij een van onze workshops terecht om hier meer over te leren!

Wilt u meer weten over onze linkbuilding prestaties? Of vraagt u zich af hoe zo’n linkbuilding workshop er uit ziet? Neem dan nu vrijblijvend contact op met één van onze linkbuilders!