Gratis Links Plaatsen Online winkels Waar op te letten bij de aanschaf van nieuwe laarzen

Waar op te letten bij de aanschaf van nieuwe laarzen

De aanschaf van een nieuw paar laarzen is zoals het uitzoeken van een nieuwe goede vriend. Indien u verstandig kiest, heeft u zo een metgezel voor het leven te pakken. In tegenstelling tot de kleding waar u ze bij draagt gaan laarzen immers nooit uit de mode. Het belangrijkste aspect om op te letten bij het aanschaffen van nieuwe laarzen is dan ook uw eigen stijl en persoonlijkheid, aangezien de laars die u draagt reflecteert wie u bent.

Desalniettemin zijn er een aantal andere zaken die u kunnen helpen bij uw keuze; er zijn zoveel soorten laarzen op de markt tegenwoordig dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet.

De hoge laars is een klassieker; zowel met als zonder hak is deze laars ontzettend veelzijdig en staat hij iedereen. Onder of over een broek voor een casual look, onder een kokerrok voor een verlengend effect, onder een wijde rok voor iets feestelijks, alles is mogelijk. In combinatie met een donkere panty of legging doen deze laarzen uw benen langer lijken dan u ooit had durven dromen. De cowboylaars, nog zo’n klassieker. Hoewel natuurlijk altijd goed met bootcut jeans, staan deze laarzen verrassend goed in combinatie met vrouwelijke rokjes of zelfs een pak. Ze maken elke outfit net dat beetje interessanter. Speel ermee!

Platte laarzen zijn meestal wat meer casual en zitten over het algemeen zeer comfortabel. Onder strakke, rechte jeans zijn ze de perfecte keuze voor door de week, en voor feestelijke gelegenheden combineert u ze met een wijde rok. Het meest flatterend is een laars die reikt tot net boven het breedste punt van de kuit. Vooral voor dames met stevige kuiten is een iets hogere schacht aan te raden. Toch kunnen enkellaarsjes, een enorme trend tegenwoordig, ook zeer leuk staan; onthoud alleen dat een laars tot under de enkel uw benen langer doet lijken, terwijl een model dat tot net boven de enkel komt uw benen optisch verkort en verbreedt.

Winkelen Startpagina